Автогара – Свиленград

Автогара – Свиленград

Автобусно разписание Автогара Свиленград

Нашата цел е да направим Вашето пътуване приятно изживяване!

Автогара Свиленград се намира в централната част на града.

През 2012г. е извършена реконструкция на сградата на Автогарата съобразена с нормативните изисквания. На първия етаж е разположена чакалня, в която има пейки за чакащите пътници, гише за информация, три офиса за продажба на билети на превозвачи, санитарен възел и клетки за багаж.

За майките с бебета и малки деца, на разположение е детска стая.

Има и стая за оказване на първа долекарска помощ.

Нашата цел е да подобрим условията на пътуващите. Чакалнята е климатизирана. Осигурена е рампа за трудно подвижните пътници.

Има четири сектора за заминаващи автобуси и два сектора за пристигащи, както и място за престой.

Района на чакалнята и секторите се наблюдават от служителите на гише информация, посредством охранителни камери. Има инсталиран и СОТ.

Взети са мерки за безопасност на пътуващите, чрез ограничаване достъпа на МПС в района на Автогарата. Има монтирани автоматични бариери с магнитни ключове. Всеки превозвач разполага с ключ за вход. Други превозни средства могат да получат достъп за ограничено време.

От гише Информация всеки може да получава текуща и актуална информация, свързана с разписанието на автобусните линии.

Основни направления, по които пътуват автобусите от Автогара Свиленград са София, Пловдив, Хасково, Казанлък, Ямбол, както и селата от община Свиленград.

Работно време на Информация Автогара е 5:30 – 19:20 всеки ден.

Телефон за информация: +359 888 638 455, +359 379 71309.

„Свиленград Автотранспорт“ АД не носи отговорност за неизпълнени курсове, както и за непредставена навреме, неточна или непълна информация от страна на превозвачите за направените от тях промени в разписанията. Желателно е 24 часа преди пътуването пътниците да се осведомят допълнително на тел.: 0379 713 09, 0888 638 455 за евентуални промени в разписанията.

В чакалнята на Автогарата има павилион за бързи закуски, където пътуващите могат да си вземат топла напитка или закуска.

В района на Автогарата се намира Търговски комплекс от магазини, които предлагат разнообразни услуги – хранителни стоки, битови стоки, продажба и сервиз на велосипеди, сервиз за телевизори. Заложна къща, кредити, обменно бюро и банкомат.

За гражданите и гостите на града в района на Автогарата може да посетите кулинарен магазин „ТАРА“. Предлага здравословна храна за тялото и душата. Заповядайте всеки делничен ден от 8:00 – 18:00 часа за да опитате разнообразните кулинарни изкушения, приготвени с любов за ВАС.

Свиленград – Централна Автогара