Печатница „Ралица“

Печатница „Ралица“

Търговски комплекс Автогара, ул. Цар Симеон Велики карта
+359 889 37 50 90
+359 379 7 13 10

Печатница „Ралица“ Свиленград се намира в централната част на града в Търговски комплекс Автогара. Вече над 10 г. изработва рекламни материали и печатни изделия.

Богато разнообразие от печатни медии (хартия). Луксозни визитни картони. Индивидуално отношение, за доволни клиенти.

Услуги

Предлагаме разнообразни печатни услуги. Поддържаме два основни вида печат.

Офсетов печат – Този вид печат е много евтин, като консумативи и съответно евтин и за крайния клиент. При този вид печат цената зависи изцяло от бройката, която бихте поръчали. Използва се главно за документи в големи тиражи. Поддържаните видове медия (хартия) са вестникарска, обемна, офсетова, химизирана, както и други по тънки медии. Като видове документи с този печат изработваме: фактурни кочани, търговски документи, документи с различен брой екземпляри (стокова разписка 2 екземпляра до CMR документ 7 екземпляра), както и много други. Всеки от документите може да има  индивидуални характеристики, от данни на фирмата до подпис и печат на оторизирано лице.

Лазерен печат – Предлага се по-добро качество на печат и по-бързо изпълнение. С лазерен печат се изработват главно нискотиражни рекламни материали, визитни картички, възпоменания или каквото е желанието на клиента и побиращо се на максималния формат, поддържан от принтера.

Снимки1